Audio voorbeelden Uitvaart Trompettist

Onderstaande audiofragmenten zijn bedoeld om een indruk te krijgen van hoe wij de live trompetmuziek ten gehore brengen en tegelijk is het een goede plek om inspiratie op te doen voor de te kiezen liederen. Uiteraard is deze lijst verre van compleet. Schroom dus niet om een titel aan te vragen die hier niet tussen staat, want in bijna alle gevallen is het mogelijk dat we uw lievelingslied gewoon kunnen vertolken.

We hebben de liederen onderverdeeld in kerkmuziek en populair/klassiek. Daarnaast vindt u onder de eerste reeks audiofragmenten ook nog een aantal fragmenten die zijn ingespeeld met een bugel (flugelhorn). Dit instrument lijkt veel op trompet, maar klinkt warmer. Vanwege de klank van het instrument is dit meer geschikt voor binnenlocaties dan voor buitenlocaties.

Ingespeeld met bugel (flugelhorn)

Onderstaande liederen zijn ingespeeld met bugel (flugelhorn). Het geluid van dit instrument lijkt veel op trompet, maar is ronder en warmer. Vanwege deze eigenschappen leent dit instrument zich meer voor muziek in een binnenlocatie.

Open WhatsApp
💬 Heeft u een vraag? Neem contact op.
Scan de code
Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op om te overleggen.