Logo Uitvaart trompettist

Informatie over Uitvaart Trompettist:

Vaak moet er in een korte periode veel geregeld worden omtrent de uitvaart. We begrijpen dan ook dat u er tegenop kunt zien om ook nog live muziek te regelen. Dit is echter niet nodig, want met één telefoontje/berichtje is het direct geregeld.

Wij nemen graag het regelwerk, betreffende de live trompetmuziek, uit handen. Het enige dat we van u willen weten is welke liederen u op welk moment van de uitvaart wilt horen. (Beluister hier onze audio voorbeelden)

Na dit te hebben besproken zullen wij, indien nodig, contact opnemen met de uitvaartverzorger voor de overige afspraken. Denk hierbij aan de plek waar de trompettist zal staan tijdens de uitvaart en het tijdstip en de locatie van de ceremonie.

Belangrijk voor ons is dat u op deze dag de muziek zult horen waaraan u uw dierbare herinnert. We staan dan ook graag voor u klaar om dit op professionele en integere wijze te verzorgen.

De kosten

We bieden verschillende opties aan. De prijzen die vermeld staan onder het kopje financiën zijn een totaalprijs. Dit is dus inclusief de reiskosten (m.u.v. de waddeneilanden) en ongeacht het aantal te spelen muziekstukken.

Informatie over uitvaart trompettist: Op de dag zelf

Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om, wanneer nodig, nog kort te overleggen met de familie of de uitvaartbegeleider. We sturen na afloop een factuur via de email of via Whatsapp, zodat we op de dag zelf niet met de financiën bezig zijn.

Open WhatsApp
💬 Heeft u een vraag? Neem contact op.
Scan de code
Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op om te overleggen.